Dancing Water kanggo mbukak ngluwihi 10 taun menehi hasil: Melco Resorts
toto

Dancing Water kanggo mbukak ngluwihi 10 taun menehi hasil: Melco Resorts

The House of Dancing Water”, pameran tataran paling dawa sektor casino Macau lan sing perdana ing 2010, iku terus ngluwihi kontrak asli 10-Arige, ing apa kang https://libresen.com/ disebut anyar “entitas Manajemen”.

Dadi ngandika ana press release ditanggepi atas jenenge Melco Resorts lan Hiburan Ltd, operator casino Macau sing nganggo City of Dreams, resort casino Macau sing tuan rumah acara.

Siaran pers ora njlentrehake kapan kesepakatan anyar bakal diwiwiti utawa suwene bakal ditindakake; utawa ora woro-woro rinci sisih dhuwit noto.

Iku mung nyatakake: “Entitas manajemen pertunjukan sing mentas diadegake sing diduweni dening Melco Resorts bakal ngatur operasi saben dina lan Pak Franco Dragone tetep dadi direktur seni.”

Referensi pungkasan iki kanggo direktur téater Belgian sing ngandhut lan Originally ngarahake House of Dancing Water show, sengojo dikembangaké kanggo pasar Macau.

Ing komentar sing disiapake ing siaran pers, Lawrence Ho Yau Lung, ketua lan kepala eksekutif Melco Resorts, nyatakake: “Aku rumangsa duwe hak istimewa yen Melco Resorts duwe kesempatan kanggo nggarap tim bakat Dragone sajrone dasawarsa pungkasan lan aku yakin bakal terus maju. kanggo menehi pagelaran sing luwih nyenengake kanggo taun-taun sing bakal teka.

Pak Ho nambahake: “Pengumuman kita … luwih nduduhake komitmen kita kanggo kurban hiburan lan niat kita kanggo ngirim pengalaman seni lan budaya sing luar biasa kanggo para tamu.”

House of Dancing Water wis hit standout ing hiburan non-game ing pasar Macau minangka kabèh. Nanging Melco Resorts – ing umum karo operator liyane – wis https://covertcreeklodge.com/ sukses pipis karo hiburan non-game liyane ing Macau casino resorts.

“Elēkrŏn”, macem-macem acara hiburan karo stunts mobil dipentasake ing Studio City casino resort ing Cotai, bakal kinerja pungkasan 21. Juli , promotor ajang Melco Resorts sadurunge dikonfirmasi kanggo GGRAsia. Acara kasebut diluncurake ing wulan Januari .

“The House of Magic” show, salah siji fitur non-game ing Melco Resorts ‘mayoritas-diduweni Studio City saka Bukak ajang game, ditutup ing Oktober  2017 . “‘Omah Piandel’ durung dadi papan sing sukses,” ujare broker Sanford C. Bernstein Ltd ing cathetan ing wektu kasebut.

Saka 12. Februari nganti 24. April kalebu taun iki, pagelaran The House of Dancing Water wis dilereni soko tugas “kanggo mbenake lan upgrade saka http://188.166.215.55/ fasilitas kita,” tenan casino marang kita ing wiwitan penutupan sak wentoro.

Ing siaran pers Senin, dikandhakake acara kasebut “ditawakake meh 6 yuta tamu saka sak ndonya wiwit debut ing 2010”.

Ing wulan Februari, perusahaan kasebut ngandhani GGRAsia kanthi pratelan manawa luwih saka 5 yuta wong wis ndeleng The House of Dancing Water nganti wulan kasebut.