Low-lying Macau casinos ndesek kanggo netepke 2019 risiko typhoon
toto

Low-lying Macau casinos ndesek kanggo netepke 2019 risiko typhoon

Pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, ngandika ing statement ana sing bubar dianakaké rapat-rapat karo wakil saka perusahaan http://178.128.120.105 game kutha kanggo ngrembug plans contingency kanggo mangsa typhoon diantisipasi panas iki.

Biro Meteorologi lan Geofisika Macau prakiraan ing Maret taun iki sing antarane papat lan enem typhoon bisa teka ing radius 800 kilometer (500 mil) Macau sak 2019. Ngandika badai abot sing pisanan bisa teka ing pertengahan Juni, lan yen musim topan 2019 bisa nganti awal Oktober.

Regulator game lokal – uga dikenal minangka DICJ – menehi saran ing konsultasi paling anyar karo industri manawa perusahaan “ajeg ngevaluasi” kasino utawa toko taruhan liyane sing ana ing wilayah sing diarani regulator – utawa bisa uga ” gampang kena pengaruh” dening angin lan udan – lan ngrumusake langkah-langkah sing cocog kanggo ngatasi efek angin topan.

Kasino lan hotel ing Legend Palace, resort waterfront ing semenanjung Macau disedhiyakake dening perusahaan layanan casino Hong Kong, Macau Legend Development Ltd, ditutup meh patang minggu sawise Typhoon Hato 2017, amarga banjir . Ponte 16, resort hotel casino ing distrik Inner Harbour Macau, uga weruh area game banjir sak Hato lan weruh operasi resort banget kena pengaruh. Loro-lorone papan kasebut minangka properti satelit miturut lisensi game SJM Holdings Ltd.

Regulator casino lan perusahaan game uga ngandika wis rembugan ing seri saka https://michellemaries.com/ rapat-rapat pengalaman loro-lorone ing menehi hasil karo efek saka kategori-10 Typhoon Hato ing 2017 lan padha-kekuatan Typhoon Mangkhut pungkasan taun.

Tyhoon Hato nyerang Macau tanggal 23 Agustus 2017 kanthi kecepatan angin 200 kilometer per jam (124 mph), nyebabake 10 tiwas ing kutha kasebut lan nyebabake karusakan ing infrastruktur sing ngganggu industri pariwisata kutha luwih saka seminggu.

Dina sawise Topan Hato, Kantor Pariwisata Pemerintah Macau wis nglaporake manawa meh setengah saka 64 hotel lokal sing wis diteliti ora ana listrik utawa https://merciainstitute.com/ banyu, utawa ora duwe loro keperluan.

Pungkasan September pemerintah Macau lan enem operator casino kutha sarujuk ing penundaan kemul unprecedented saka operasi casino amarga liwat Typhoon Mangkhut, kategori kapindho-10 badai duwe efek ing Macau ing sethitik luwih saka taun. Fenomena cuaca kasebut diterangake dening Organisasi Meteorologi Dunia minangka siklon tropis paling kuat ing endi wae ing saindenging jagad nalika taun 2018.