pangentukan Macau rejig kamungkinan ing kurang, Simpenan kasempatan: bank
toto

pangentukan Macau rejig kamungkinan ing kurang, Simpenan kasempatan: bank

revisi mudhun saka pangentukan kanggo perusahaan casino Macau ing tengah perang perdagangan Amerika Serikat-China mbokmenawa wis tekan ngisor, nanging dhasar industri isih ing Panggonan, nggawe potensial titik entri atraktif kanggo investor ing saham, ngusulake sawetara makelar.

“Kita mikir sanajan ‘bears’ bakal setuju yen tesis investasi kanggo Macau mesthi babagan ‘pertumbuhan massa struktural’ lan ‘aliran awis sing akeh’ – lan loro crita kasebut tetep utuh, yen ora ditambah,” ujare cathetan Rebo. saka Analysts DS Kim lan Christopher Tang saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd.. Padha referring kanggo massa-pasar gambling mungsuh jenis roller dhuwur. Ing waktu pisanan taun, VIP gambling revenue game reged (GGR) nolak 13,4 persen taun-on-taun nalika GGR massa munggah 16,1 persen.

“Kita ndeleng revisi penghasilan wis mudhun lan sawetara perusahaan (Sands [China Ltd] lan SJM [Holdings Ltd]) ndeleng revisi penghasilan positif,” ujare Praveen Choudhary, Thomas Allen lan Dan Xu saka klompok perbankan Morgan Stanley ing dina Rebo. memo.

Morgan Stanley panginten waktu saiki – kang pracaya bisa ndeleng shrinkage 2 persen urutan ing Macau pangentukan perusahaan casino sadurunge kapentingan, taxation, panyusutan lan amortization (EBITDA) – bisa bener dadi titik entri apik kanggo investor, karo perusahaan Macau EBITDA. kamungkinan kanggo tuwuh dening 3 persen seprapat-ing-kuartal ing telung sasi kanggo September 30.

“…kita Wigati sing ing saham Macau kepungkur wis biasane underperformed ing waktu liya, nanging outperformed ing waktu katelu, saéngga bisa nyedhiyani titik entri apik,”Wrote tim Morgan Stanley. “Iki bebarengan karo asil aliran awis-kanggo-ekuitas gratis (8 persen), neraca sing kuwat (kurang saka 1x utang net / EBITDA) lan asil dividen sing dhuwur (luwih saka 4 persen) kudu nggawe industri defensif,” ujare Pak Choudhary. lan kanca-kancane.

“Revaluasi industri apik banget ing 10.4x 2019 lan kira-kira 9.1x 2020 ing istilah perusahaan / EBITDA, dibandhingake karo rata-rata jangka panjang (wolung taun pungkasan) 12.5x,” tambah tim Morgan Stanley.

Daya massa

JP Morgan ngarepake industri Macau duwe arus kas gratis “US$7 milyar nganti US$8 milyar” saben taun ing taun 2019 nganti 2020, sing “padha karo meh seperlima GGR industri” lan wis luwih gedhe tinimbang ukuran net. utang ing “agregat US $ 5.6 milyar” ing pungkasan 2018.

JP Morgan panginten GGR massal-game taun iki bakal “+12 persen”, dibandhingake karo ngira sadurungé “+4 persen”. Morgan Stanley wis ngunggahake ramalan pertumbuhan massa 2019 saka “7 persen” dadi “10 persen”. Sing bakal didhukung dening wutah kuwat ing pariwisata kanggo Macau thanks kanggo pranala transportasi sing luwih apik, utamané ing Hong Kong-Zhuhai-Macau Bridge tengen Delta Pearl River.

Spekulasi babagan apa sing bakal kelakon nalika saiki enem Macau ijin game kadaluwarsa wis ing wusana spooked Macau investor. Nanging kanthi kabeh https://intmedtourism.com/ enem operator saiki ing garis finish sing padha – Juni 2022 – lan ora ana kabar anyar babagan topik retender sing bisa uga sajrone 24 wulan sabanjure, risiko sing ana gandhengane karo lisensi sajrone rong taun kasebut bisa uga “minimal” ujare Morgan Stanley. .

“Kita ngarepake proses nganyari maneh / penawaran ulang mung diwiwiti ing 2021,” ujare lembaga kasebut.

“Senadyan uneg-uneg ing ngarep iki, kita ngarepake nganyari maneh Gamelan kanggo kabeh operator casino ana amarga sewa tanah ngluwihi lisensi game lan minangka saben operator nepaki tugas saka nyurung Enterprises cilik lan medium-ukuran, lan Employment lokal lan kesempatan advancement “.

Nanging “kelipatan regane bisa tetep nandhang sungkowo” nganti masalah https://filmstory.org/ konsesi dirampungake, sing “bisa suwe,” ujare analis Morgan Stanley.

risiko pasar Macau liyane kalebu abang ing Nilai saka itungan China ing pasar donya ing tengah ketegangan perdagangan, lan kanthi mangkono tiba ing daya mbuwang saka gamblers Cina lan konsumen. taruhan casino Macau umume denominasi ing dolar Hong Kong, mata uang sing digandhengake karo dolar AS.

“We nyana GDP China [produk domestik reged] wutah kanggo alon mudhun https://geneonanimemusic.com/ amarga ketegangan perdagangan, kang bisa nimbulaké [Macau] GGR kanggo nguripake mudhun ing tembung cedhak,”Sa Morgan Stanley.