Paradise Ent tuku liyane Macau warehouse papan
toto

Paradise Ent tuku liyane Macau warehouse papan

Paradise Entertainment Ltd, produsen game elektronik kasino sing kadhaptar ing Hong Kong kanggo Macau lan pasar casino liyane ing merek LT Game, ujar manawa anak perusahaan wis setuju kanggo mbayar awis HKD90 yuta (US $ 11,48 mayuta-yuta) kanggo 25.000 kothak (2.323 sqm). ) saka papan industri ing Macau, kang grup bakal digunakake kanggo warehousing.

Paradise Entertainment ngandhani bursa Hong Kong dina Selasa yen anak https://survivingmommy.com/ perusahaan, Grand Step Ltd, wis sarujuk kanggo tuku ruang gudang ing Edifício Industrial Kin Ip saka penjual sing ora dingerteni sing ora ana hubungane karo perusahaan kasebut, lan bakal ngrampungake tuku ing 31 Agustus.

Perusahaan kasebut ujar manawa sawetara ruang industri diidini menyang pesta liyane nganti Oktober 2021.

Firma tambahan kasebut uga wis leasing warehouses ing Macau kanggo nyimpen persediaan, kang kalebu mesin game elektronik, peralatan lan spare parts, lan sing ndarbeni papan gudang dhewe bakal nyimpen iku kudu mbayar dadi luwih ing rent.

Pungkasan September Paradise Entertainment nyatakake yen wis rampung tuku 33.000 sq ft ruang gudang ing bangunan industri Centro Polytex ing Macau kanthi rega HKD128,5 yuta.

Paradise Entertainment uga mbukak kasino ing sawetara panyiapan satelit sing https://drupal2u.com/ disebut ing Macau sing nggunakake hak game saka SJM Holdings Ltd utawa Galaxy Entertainment Group Ltd.